Gümüşhane Eğitim Bir-Sen, Her Üyesi İçin Bir Fidan Dikiyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

4 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Eğitim Bir-Sen, Her Üyesi İçin Bir Fidan Dikiyor

Giriş Tarihi: 22 Nisan 2024 - 20:59

Son Güncelleme: 22 Nisan 2024 - 20:59

“Her Fidan Bir Umuttur”

Eğitim Bir-Sen Gümüşhane İl Yönetim Kurulu’nun  geçen yıl aldığı “her yıl fidan dikim etkinliği” kararı kapsamında bu yıl da 300 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Öğretmenlere en güzel 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesinin öğretmenler adına fidan dikimi olacağı düşüncesinden hareketle yapılan etkinlik kapsamında geçen yıl Mart ayında  200 fidan dikimi gerçekleştirilmişti.

Bu yılki etkinlikte ise 21 Nisan 2024 Pazar günü 300 fidan toprakla buluşturuldu.

Fidan dikme etkinliğine katılan  Akın Alkan, Ahmet Hamdi Ayas, Bahadır Oğur, Ercan Taş, Önder Oğur, Fazlı Şimşek’e teşekkür eden Eğitim Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı ve  Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi Ergin Aslan yaptığı açıklamada şunları şöyledi:

“Başkanlarıma özellikle şükranlarımı sunuyorum.  Bu projede hedefimiz öncelikle tüm üyelerimiz adına bir fidanı toprakla buluşturmaktır. Projemizi 5 yıl içinde tamamlamayı düşünüyoruz. Amacımız; öğrencilerimize, gençlerimize ve ilimize yakışır bir dünya bırakmak için farkındalık oluşturmaktır. İnsanlığın mutlu olması için, yeşillensin çevremiz, hayat  bulsun dünyamız.”

image_print

HABERLER