GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ, ERDOĞAN VE AK PARTİ’Yİ DESTEKLEYECEKLERİNİ KAMUOYUNA AÇIKLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ, ERDOĞAN VE AK PARTİ’Yİ DESTEKLEYECEKLERİNİ KAMUOYUNA AÇIKLADI

Giriş Tarihi: 19 Haziran 2018 - 17:41

Son Güncelleme: 19 Haziran 2018 - 17:41

Dernek Başkanı Muharrem Aşkın ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Pir imzasıyla yapılan kamuoyu açıklamasında; Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği’nin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı  ve  milletvekilliği seçimlerinde ise AK Parti adaylarını destekleyecekleri  kamuoyuna deklere edildi.

GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ’NİN KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI ŞÖYLEDİR:

“24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri hem ülkemiz, hem de tüm dünya için çok önemli olup, tarihin seyrini değiştirecek seçimlerdir.

Son 16 yıldır başarılı bir şekilde ülkemizi yöneten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ekibinin bundan sonra da ülkemizi en iyi şekilde yöneteceğine olan inancımız tamdır.

Başta PKK ve FETÖ gibi şer güçler olmak üzere ülkemizin iç ve dış tüm düşmanları ile yapılacak mücadeleyi ancak Sayın Erdoğan ve ekibinin başarabileceğine ve  devletimizin ve vatanımızın âli menfaatlerinin gerektirdiği uluslararası çalışmaları da yine Sayın Erdoğan ve ekibinin yapacağına olan inancımız nedeniyle Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği olarak 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi destekleyeceğimizi kamuoyuna duyururuz. 19.06.2018 Dernek Başkanı Muharrem Aşkın, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Pir”

 

image_print

HABERLER