GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ'NDEN 15 TEMMUZ MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN 15 TEMMUZ MESAJI

Giriş Tarihi: 15 Temmuz 2020 - 17:00

Son Güncelleme: 15 Temmuz 2020 - 17:00

Başkan Muharrem Aşkın ve Başkan Yardımcısı Hasan Pir imzasıyla yayımlanan mesajda şöyle denildi.

“Dünya medeniyetinin en eşsiz ülkesi olan ve dünya Müslümanlarının ve masumlarının umut kaynağı Türkiye Cumhuriyeti, 15 Temmuz 2016 tarihinde büyük bir ihanete maruz kalarak FETÖ terör örgütünün saldırısına uğramıştır. Bu ihanet saldırısı ile bin yıldır İslamiyet’in Bayraktarlığını yapan Şanlı Türk Milleti ve Türk Devleti tarihten silinmek istenmiştir.

Bu milletin can damarı olan dinimiz İslamiyet alet edilerek yıllar öncesinde masumiyet algısı içinde sinsice oluşan, büyüyen ve organize olan FETÖ terör örgütü;  başta Allah’ın (c.c.) yardımı, daha sonra da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devlet erkânının basiret ve cesareti, milletimizin dillere destan eşsiz kahramanlığı ile bertaraf edilmiştir.

Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği olarak; FETÖ terör örgütünü bir kez daha lanetliyor, 15 Temmuz FETÖ kalkışımını önlemek için hayatlarını bu vatan için feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet,  kahraman gazilerimize de Allah’tan uzun ömürler diliyoruz.”

image_print

HABERLER