GÜMÜŞHANE EKİBİ ANKARA’DA KOOPERATİFLER FUARINA KATILDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE EKİBİ ANKARA’DA KOOPERATİFLER FUARINA KATILDI

Giriş Tarihi: 11 Aralık 2019 - 11:22

Son Güncelleme: 11 Aralık 2019 - 11:22

Ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtılması ve bu alanda bir farkındalık oluşturularak kooperatifler aracılığıyla iç ve dış ticaretin geliştirilmesi amacıyla Ticaret Bakanlığı tarafından 5-6-7-8 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Merkezinde üçüncü kooperatif fuarı gerçekleştirildi.

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünce düzenlenen 3. Türkiye Kooperatifler Fuarına Gümüşhane Valiliği koordinesinde; Gümüşhane Ticaret İl Müdürü Mürsel YAŞAR, Kooperatifçilik Şube Sorumlusu Ünal GÖK, Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beyler KARA, Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve S.S. Kelkit Havzası Tarım İşletmeleri Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Mustafa Servet DALTABAN, Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Umut DOĞAN ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün görevlendirdiği araçla Ayşegül Öznur PARLAK öncülüğündeki bir grup kadın girişimci katıldı.

image_print

HABERLER