GÜMÜŞHANE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAKAN SOYLU’DAN ÖDÜL - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAKAN SOYLU’DAN ÖDÜL

Giriş Tarihi: 02 Mart 2020 - 18:18

Son Güncelleme: 02 Mart 2020 - 18:19

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün 81 ilin Toplum Destekli Polislik  Şube Müdürlüklerinin yapmış olduğu projeler arasında yaptığı değerlendirilme sonucunda Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü, ‘Bir Çocuk Bin Umut 2’ projesi ile “Kurul Özel Ödülü” ne layık görüldü.

26 Şubat 2020 tarihinde Antalya ilinde düzenlenen törende   Gümüşhane Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü adına İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yaşar Nihat Yıldırım’a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından tarafından ödül verildi.

Diğer taraftan  konu hakkında açıklama yapan Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, göstermiş oldukları üstün başarı ve gayretlerden dolayı tüm Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelini tebrik ederek,  başarılarının devamı diledi.

Yıl içerisinde yapılan projeler sayesinde toplumda farkındalık meydana getirildiğinin altını çizen Karataş: “Özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutlu ve huzurlu bireyler olması için ve suça sürüklenmelerini önlemek adına onlarla tek tek ilgilenildi. İhtiyaçları tespit edilerek imkanlar çerçevesinde giderilmeye çalışıldı ve düzenlenen etkinliklerle polislerle çocukların kaynaşması sağlandı. Bu nedenle  projenin başarıya ulaşmasında büyük katkıları bulunan başta Sayın Valimiz Kamuran Taşbilek olmak üzere  Kamu Kurum Müdürlerine ve Sivil Toplum Kuruluşlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN BİRİMİ

image_print

HABERLER