Gümüşhane Emniyeti'nden Narkogüç operasyonu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Emniyeti’nden Narkogüç operasyonu

Giriş Tarihi: 09 Şubat 2024 - 22:14

Son Güncelleme: 09 Şubat 2024 - 22:14

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

7 Şubat 2024 tarihinde Türkiye genelinde gerçekleştirilen NARKOGÜÇ operasyonları kapsamında Gümüşhane il merkezinde uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen 4 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gümüşhane ve Balıkesir’de bulunan 4 ayrı adrese yapılan operasyonda tüm şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonlarda daha önce 32 adet sentetik ecza hap ele geçirilmişti.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.Ç., Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından serbest bırakıldı. M.T. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen T.Y. ve K.B. isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Kaynak: Gümüşhane Valiliği

image_print

HABERLER