GÜMÜŞHANE EMNİYETİ'NDEN ŞEHİT POLİS ANNELERİNE VE EŞLERİNE ZİYARET - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE EMNİYETİ’NDEN ŞEHİT POLİS ANNELERİNE VE EŞLERİNE ZİYARET

Giriş Tarihi: 10 Mayıs 2020 - 18:22

Son Güncelleme: 10 Mayıs 2020 - 18:22

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memurları tarafından 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla ziyaret edilen Şehit polis annelerinin ve Şehit eşlerinin bu özel günleri kutlandı.

Anneler Günü kapsamında  şehit anneleri  Emine ERKAN ve Hamide TANIŞ ile  Şehit eşleri Fatma AKTAŞ ve Hülya GÜLAY Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ziyaret edildi.

Şehit annelerine ve şehit eşlerine üzerinde Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk KARATAŞ’ın, “Yüreğinde sınırsız sevgi ve sabır taşıyan siz değerli annelerimizin; Anneler Gününü kutlarım” yazılı şehitlerimizin Türk bayraklı fotoğrafı hediye edildi.

Bu anlamlı hediye karşısında duygulanan anneler ve eşler, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk KARATAŞ’a ve Türk Polis Teşkilatı çalışanlarına teşekkür ederek, bu özel günde  Şehit eşlerinin ve çocuklarının meslektaşları tarafından hatırlanmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtiler.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

image_print

HABERLER