Gümüşhane Eski Valisi Güzeloğlu’ndan GTSO’ya Ziyaret - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Eski Valisi Güzeloğlu’ndan GTSO’ya Ziyaret

Giriş Tarihi: 24 Eylül 2021 - 15:51

Son Güncelleme: 24 Eylül 2021 - 15:51

Gümüşhane’de   2003-2004 yılları arasında valilik görevi yapmış olna Mülkiye Başmüfettişi Hasan Basri Güzeloğlu şehrimize gerçekleştirmiş olduğu ziyaret kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret etti.

2003-2004 yılları arasında Gümüşhane Valiliği görevini yürütmüş ve şu an Mülkiye Başmüfettişi olarak görev yapan Hasan Basri Güzeloğlu’nu şehrimizde ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu aktararak GTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile TOBB Gümüşhane Kadın Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri adına Vali Güzeloğlu’na bu güzel ve anlamlı ziyareti için teşekkür eden GTSO Başkanı  İsmail Akçay; “Bugün hem şehrimiz hem de Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız adına müstesna bir gün. İlimizde güzel hizmetler veren, zaman zaman koşan adam olarak adlandırdığımız şehrimizdeki hizmetlerinden sonra ülkemizin çeşitli illerinde bu değerli hizmetlerine devam eden, valilik görevinin dışında insanları seven, onları kucaklayan dertleriyle dertlenerek çözüm üreten ülkemizin ihtiyaç duyduğu yönetim anlayışını benimseyen değerli bir kişiyi bugün burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Ülkemizin birçok şehrinde görev yaparak önemli izler bırakmak ve güzel anılar ile hatırlanmak kolay değildir. Sayın Valimiz de şehrimizde ve görev yaptığı diğer şehirlerde çok güzel izler bıraktı. Ben bizleri unutmadığınız için, güzel dostluğunuzun bir nişanesi olarak şehrimize ve odamıza gerçekleştirmiş olduğunuz bu değerli ziyaretten büyük mutluluk duyduk. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha şehrimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. ’dedi.

Gümüşhane de olmanın ve burada görev yaparak Gümüşhaneliler gibi değerli insanlarla dost olmanın her zaman kendisi için çok önemli bir değer olduğunu aktaran Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise, “Her ferdine çok ayrı sevgi ve duydu beslediğim Altın kalpli insanlar sözünü sonuna kadar hak eden ve bu duyguyu sonuna kadar yaşatan değerli Gümüşhaneli hemşerilerim ve dostlarım. İlk görev yerim olan ve 19 ay  gibi kısa bir sürede bu kadar güzel dostluklar edinmek ve her daim bu dostluğu yakından hissetmek beni sürekli mutlu etmiştir. Göstermiş olduğunuz değerli sevgi ve dostluk benim üzerimde bırakmış olduğu etki sayesinde görev yaptığım çoğu şehirde beni Gümüşhaneli vali olarak bildiler. Her şehir güzeldir ama bakasını bilirsiniz o güzelliklerin altında yatan özelliği de görme fırsatınız olur. İyiler ve güzelliklerin yoğunluğu da Gümüşhane’yi daha özel yapıyor. Bu özellikte işte bizleri yıllar geçse bile bir araya getiriyor. Ben bir kez daha Gümüşhane’mize hizmet etmekten ve bu vesile ile sizler gibi değerli dostlar edinmekten çok mutlu olduğumu ifade ederek sizlere değerli samimiyetiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret kapsamında GTSO Başkanı İsmail Akçay Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştirmiş olduğu ziyaret ve şehrimize vermiş olduğu değerli hizmetler anısına da bir plaket ve Gümüşhane Kadın Girişimciler Kooperatifi tarafından şehrimize ait yöresel bitkilerden üretilmiş  ürünlerden takdim etti.

Ziyaret programına Vali Hasan Basri Güzeloğlu  ile birlikte Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, GTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile TOBB Gümüşhane Kadın Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri de katıldı.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE GTSO – 23.09.2021

image_print

HABERLER