Gümüşhane GTSO Başkanı Akçay’dan Yeni Vekillere İstişare Kültürü Çağrısı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane GTSO Başkanı Akçay’dan Yeni Vekillere İstişare Kültürü Çağrısı

Giriş Tarihi: 17 Mayıs 2023 - 23:23

Son Güncelleme: 17 Mayıs 2023 - 23:24

Büyük bir olgunluk içerisinde millet iradesinin sandığa yansıdığı ve milli iradenin tecelli ettiği bir seçim yaşadıklarını ifade eden Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi.

Güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olan ülkemizde yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri sonucunda, millet iradesinin sandığa yansıdığını belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, sonuçlanan 28. Dönem Milletvekili seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi.

Gümüşhane’den milletvekili seçilen adayları da tebrik ederek başarı dileklerini ileten Başkan Akçay, “14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Milletimizin teveccühü ile şehrimizi Türkiye Büyük Millet Meclisimizde temsil etmek için seçilen AK Parti Gümüşhane milletvekilimiz Sayın Celalettin Köse ve MHP Gümüşhane Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük’e başarılar ve hayırlı hizmetler diliyorum. Vekillerimizin istişare kültürü ile şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak için var gücü ile çalışacaklarına olan inancımız tamdır. 27. Dönem Milletvekillerimize de şehrimize ve ülkemize yapmış olduğu değerli hizmetler için ayrıca teşekkür ediyoruz. Güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olan ülkemizde 28 Mayıs 2023 tarihinde 2.turda tamamlanacağına inandığımız Cumhurbaşkanlığı seçiminin de aynı olgunluk içerisinde gerçekleşeceğine inanıyor, sonuçların şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GTSO – 17.05.2023

image_print

HABERLER