GÜMÜŞHANE GÜRSAM GRUP’TAN MEHMETÇİK VAKFINA ÖRNEK BAĞIŞ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE GÜRSAM GRUP’TAN MEHMETÇİK VAKFINA ÖRNEK BAĞIŞ

Giriş Tarihi: 01 Şubat 2018 - 19:06

Son Güncelleme: 01 Şubat 2018 - 19:06

Tüm Türkiye de olduğu gibi ilimizde de vatandaşlarımız ve iş adamlarımızdan, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde icra edilen ‘Zeytin Dalı’ harekâtına her geçen gün yeni bir destek geliyor.

01.02.2018 Perşembe günü Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret eden Gürsam Grup’tan iş adamları Mustafa Gürbüz ve Eyüp Gürbüz, Afrin Operasyonunda görevli güvenlik güçlerine kendilerinin de destek olacağını ifade ederek “ Gürsam Grup olarak Afrin Operasyonunda kahramanca mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize destek olma amacıyla 10 bin TL lik bir katkı sağlamayı düşündük ve bu tutarı Mehmetçik Vakfına yatırdık. Hem yurt içinde hem de yurt dışında mücadele en tüm güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun” dedi.

Vali Okay Memiş ise yaptığı konuşmada: “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin bölgesinde yürütülen ‘Zeytin Dalı’ harekâtına vatandaşlarımız sağ olsunlar çok duyarlılar. Kendilerine bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

image_print

HABERLER