GÜMÜŞHANE HALK EĞİTİM KURSİYERLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE HALK EĞİTİM KURSİYERLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Giriş Tarihi: 27 Aralık 2019 - 16:29

Son Güncelleme: 27 Aralık 2019 - 16:30

Gümüşhane Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları Öğretmeni Arzu Atay ve kursiyerler, Şanlıurfa/Akçakale ilçesindeki ihtiyaçlı vatandaşlarımızı unutmadı.

Akçakale İlçesi Barınma Merkezine gönderilmek üzere, kursiyerler kendi aralarında her türden ayakkabı, mont, bere, iç çamaşırları, çorap, çocuk giyim ürünleri, çocuk oyuncakları, kırtasiye malzemeleri topladılar.

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Toplanan 16 kolilik yardım malzemesinden dolayı duyarlılık gösteren El Sanatları Öğretmeni Arzu Atay’a, kursiyerlere ve yöneticilere teşekkür etti.

Doğan; Toplanan bu ürünlerin Şanlıurfa/Akçakale ilçesindeki ihtiyaçlı vatandaşlarımızı sevindireceğini, bu tür yardım ve desteklerin millet olarak ne kadar yardımsever olduğumuzu bir kez daha gösterdiğini ifade etti; bu tür yardım organizasyonlarının devamını diledi.

Toplanan 16 kolilik yardım malzemesi Gümüşhane Asır Pestil işletmesi sahibi Turan Zengin tarafından kargoyla gönderildi.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE MEM BASIN BÜROSU – 27.12.2019

image_print

HABERLER