GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE 11 TERFİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE 11 TERFİ

Giriş Tarihi: 17 Temmuz 2020 - 19:37

Son Güncelleme: 17 Temmuz 2020 - 19:37

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çeşitli rütbelerde görev yapan 11 personel bir üst rütbeye terfi etti.

Gümüşhane Polis evinde düzenlenen rütbe terfi törenine İl Emniyet Müdürü Celal TAŞCİ, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, üst rütbeye yükselen personel ve aileleri katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Celal TAŞCİ; “bugün burada mutlu bir anı paylaşıyoruz. Zira terfiler meslek hayatımızda bizleri motive eden, çalışma aşkımızı perçinleyen imkanlardır. Polislik mesleği zor ve meşakkatli  bir meslektir. Bu görevi yerine getirirken ailemizden, özel hayatımızdan birçok fedakarlık yapmaktayız” dedi. Başarılı çalışma ortamı sağlayan ailelerine ve eşlerine, verdikleri destek ve güvenden dolayı ayrıca teşekkür etti.

Yüksek Değerlendirme Kurulu kararları gereği 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine (2), Merkez Değerlendirme kurulu kararları gereği Komiser Yardımcısı rütbesinden Komiser rütbesine (9) personel olmak üzere toplam 11 personelin rütbeleri İl Emniyet Müdürü, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından törenle takıldı.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN BİRİMİ – 17.07.2020

image_print

HABERLER