GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÇOK ÖNEMLİ KONFERANS - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÇOK ÖNEMLİ KONFERANS

Giriş Tarihi: 08 Mart 2017 - 19:42

Son Güncelleme: 08 Mart 2017 - 19:42

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik bilincinin geliştirilmesi kapsamında Gümüşhane şehir içi toplu taşıma araçlarında sürücülük yapan 24 Şoföre konferans verildi.

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda 8 Mart 2017 Çarşamba günü konferansı, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Celal Sarısoy ve Emniyet Müdürlüğü kurum Psikoloğu Ece Öz verdi.

Konferansta; “Trafik Kuralları”, “Sürücülerin Yolculara Karşı Davranış Şekilleri”, “Güncel Trafik Konuları”, “İlimizde Trafik Kazalarının Azaltılmasına Yönelik Tedbirler”, “Toplu Taşıma Araç Sürücülerinin Uyması Gereken Kurallar”, “Öfke Kontrolü”, “Stres ve İletişim” konuları ele alındı.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Orhan Kar; asayiş yönünden huzur kenti olan Gümüşhane’de trafik soranlarını yerinde tespit ettiklerini ve denetim faaliyetleri ile birlikte trafik konusunda paydaş olan tüm kesimler ile eğitim faaliyetlerine ağırlık vereceklerini vurgulayarak, trafik unsuru içinde bulunan tüm sürücü, yolcu ve yayalara kazasız günler diledi.

Gümüşhane merkez ilçede çalışan toplu taşıma araç sürücülerine yönelik konferansların önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.

(Kaynak: Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER