GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ TEBRİK EDİYORUZ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ TEBRİK EDİYORUZ

Giriş Tarihi: 19 Eylül 2019 - 15:06

Son Güncelleme: 19 Eylül 2019 - 15:09

Ülkemizdeki trafik sorunlarının çözümü için yapılan çalışmalar kapsamında Gümüşhane ilinde de İl Emniyet Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Trafikle ilgili çalışmalar kapsamında son olarak  Gümüşhane’de görev yapan 755 Öğretmene Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli uzman personeller tarafından sunu eşliğinde bilgi aktarımı yapıldı.

Eğitim süreci hakkında açıklama yapan Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ilimizde Trafik sorununun çözümü için trafik eğitimi seferberliği başlattıklarını, başta öğretmenler olmak üzere kamu kurum ve kuruluş çalışanları, ticari araç sürücüleri, öğrenciler ve tüm halkımıza bu eğitimlerin verileceğini söyledi.

HABERE YORUM

Gümüşhane il merkezi trafik açısından coğrafyasındaki darlıktan da kaynaklı olarak sürekli sorun yaşayan bir kent.

Şehir içi yolların darlığı, park yerlerinin azlığı ve darlığı gibi çeşitli sebeplerle bu kentte sürekli trafik sorunları yaşanmıştır.

Diğer taraftan şehrin içinden geçen karayolu üzerinde de çeşitli nedenlerle sık sık trafik sorunları yaşanmaktadır.

Özellikle son iki yıl içinde Gümüşhane trafiğinde kontrollerin artırılması, her kesimden paydaşa eğitimler verilmesi, trafikle ilgili emniyet personelinin vatandaşa çözüm odaklı yaklaşımları nedeniyle Gümüşhane merkez ilçede vatandaşın takdirini kazanan güzel çalışmalar oluyor.

Trafik alanında bu güzel çalışmaların devam etmesi vatandaşımızın arzusu ve beklentisidir.

Bu vesile ile bu güzel çalışmalardan dolayı Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek’i, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ömer Faruk Karataş’ı ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürümüz Sayın Celal Sarısoy başta olmak üzere yetkilileri ve emniyet personelini tebrik ediyorum.

YORUM: HASAN PİR

image_print

HABERLER