GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARATAŞ VE EŞİNDEN SEVGİ ZİYARETİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARATAŞ VE EŞİNDEN SEVGİ ZİYARETİ

Giriş Tarihi: 17 Aralık 2017 - 12:20

Son Güncelleme: 17 Aralık 2017 - 12:20

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve eşi  Bilge Karataş 80. Yıl  Sevgi Evleri, Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakkı Özgür Kızılsu,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Özcan ve TDP görevliler hazır bulundular.

Sevgi Evlerinde kalan 02-18 yaş gurubu arasındaki çocukların ziyaret edildiği programda İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve eşi Bilge Karataş çocuklara çeşitli hediyeler dağıttılar.

Çocuklarla tek tek ilgilenen İl Emniyet Müdürü Karataş,  sevgi evlerinde kalan tüm çocukları kendi çocuklarından ayırt etmediğini söyledi. Sevgi evleri görevlilerinin, çocukların en iyi şekilde yetişmeleri için çok kutsal bir görevi yerine getirdiklerini belirten Karataş, Emniyet Teşkilatı olarak kendilerinin üzerine düşen bütün sorumlulukları yerine getireceklerinin altını çizdi. Kalbi temiz bu çocukların ileride özgüveni gelişmiş söz ve meslek sahibi bireyler olarak görmek istediklerini dile getiren Karataş: “Çocuklarımızın daha güzel ortamlarda yetişmesi ve şefkatle büyümeleri için toplumun her kesimine büyük sorumluluklar düşmektedir. Devletimizin şefkat eli geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımızın hep yanında olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tek arzumuz ise bu çocuklarımızın vatanına, milletine ve bayrağına saygı duyan bireyler olarak yetişmeleridir.” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Basın Bürosu – 17.12.2017)

 

image_print

HABERLER