GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARATAŞ’TAN POLİS BAYRAMI MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARATAŞ’TAN POLİS BAYRAMI MESAJI

Giriş Tarihi: 09 Nisan 2019 - 19:09

Son Güncelleme: 09 Nisan 2019 - 19:09

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş’ın Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. Yıl Dönümünü ve 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle yayımladığı mesaj şöyledir:

Elde  ettiği başarılarla  milletimizin  sevgi ve güvenini kazanmış Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yıl Dönümünü karşılamanın sevinç ve gururunu tüm teşkilat olarak  yaşamaktayız.

Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle, kendisinden beklenen hizmetin en iyisini vermenin gayreti içerisindedir. Yüce Türk milletinin hizmetinde olan teşkilatımız sürekli gelişim ve değişim anlayışıyla ortaya çıkan suç çeşitlerine karşı yoğun mücadele içerisinde bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Bayramını  kutlar, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle yad eder, geride kalan değerli şehit ailelerine saygılarımı sunar, halen görevi başında büyük  özveri ile görevini icra eden  tüm teşkilat çalışanlarına ve emekli mensuplarımıza sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.”

Ömer Faruk KARATAŞ

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü

image_print

HABERLER