GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİ'NDE ERDOĞDU DÖNEMİ BAŞLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİ’NDE ERDOĞDU DÖNEMİ BAŞLADI

Giriş Tarihi: 08 Nisan 2019 - 18:38

Son Güncelleme: 08 Nisan 2019 - 18:40

Gümüşhane İl Genel Meclisi; 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından 15 üyesi ile ilk toplantısını 8 Nisan 2019 Pazartesi günü yaptı.

İl Genel Meclisi, en yaşlı üye sıfatıyla Merkez ilçe AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Halit Okur’un başkanlığında toplandı ve ilk oturumda İl Genel Meclisi başkanı ve katip üyelerin seçimi yapıldı.

Yapılan seçimde  AK Parti merkez ilçe üyesi Mehmet Emin Erdoğdu meclisteki 15 üyenin tamamının oyunu alarak İl Genel Meclis Başkanı seçildi.

Yapılan seçim sonunda asil katip üyeliklere AK Parti’den Halit Okur, MHP’den Coşkun Korkmaz, yedek katip üyeliklere AK Parti’den Sami Tuncay, MHP’den Kemal Emiroğlu seçildi.

İl Genel Meclisi birinci ve ikinci başkan vekilliği için yapılan seçim sonunda ise birinci başkanvekilliği görevine AK Parti Kelkit İl Genel Meclisi üyesi Reşat Çalışkan, ikinci başkanvekilliği görevine de MHP’den Köse İl Genel Meclisi üyesi Yakup Mehmani Aygün seçildi.

Yapılan seçim sonunda İl Encümenine AK Parti’den Mihdat Uçan, Bahtiyar Soylu, MHP’den ise Vedat Soner Başer seçildiler. 

(Kaynak: Gümüşhane İl Özel İdaresi)

image_print

HABERLER