GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİ’NDEN “BAHAR KALKANI HAREKATI”NA DESTEK - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİ’NDEN “BAHAR KALKANI HAREKATI”NA DESTEK

Giriş Tarihi: 02 Mart 2020 - 17:38

Son Güncelleme: 02 Mart 2020 - 17:39

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin 5 gün sürecek olan Mart ayı toplantıları 2 Mart 2020 Pazartesi günü başladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantının açılışında İdlib’de rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan askerler için dua edildi.

Toplantıda konuşan İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Emin Erdoğdu İdlib’te rejim tarafından düzenlenen hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, yaralı askerlere ise acil şifa diledi.
Gümüşhane İl Genel Meclisi olarak 27 Şubat’ta Türk askerlerine yönelik saldırının ardından başlatılan “Bahar Kalkanı Harekatı”na sonuna kadar destek verdiklerini dile getiren Başkan Erdoğdu, “Meclis olarak, başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’nı sonuna kadar destekliyoruz. Bizler daha önce Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarından zaferle dönen ordumuzun bugün gerçekleştirilen Bahar Kalkanı Harekatından da zaferle döneceğine inanıyoruz. Terörü örgütlerinin her türlüsüne yönelik mücadelenin kararlılıkla devam etmesi arzusundayız. Meclis olarak dün olduğu gibi bugün de ordumuzun yanındayız ve alınacak her kararın, atılacak her adımın arkasındayız. Allah yâr ve yardımcımız olsun, ordumuzu muzaffer eylesin” dedi.

image_print

HABERLER