Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Demiral’ı Ziyaret Ettik - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

2 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Demiral’ı Ziyaret Ettik

Giriş Tarihi: 14 Kasım 2023 - 9:52

Son Güncelleme: 14 Kasım 2023 - 9:52

Hasan Pir

İki hafta önce, Gümüşhane Olay Gazetesi Sahibi Muammer Şeker, Yazı İşleri Müdürümüz Rüveyda Usta, İdari ve Teknik İşler Müdürümüz Ebuzer Yapar ve Medya Danışmanı ve Köşe yazarı olarak şahsımın da içinde yer aldığı Olay Gazetesi ekibi olarak Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Jandarma Albay Serhat Demiral’a hayırlı olsun ziyaretine gittik.

Komutan Sayın Demiral’ın makamına girmeden önce Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı binasının giriş salonunda karşılaştığımız basın defteri bizi son derece mutlu etti.

Gümüşhane’de bir başka kurumda görmediğimiz yerel gazete haber küpürlerinin kesilerek yapıştırıldığı basın defterini burada gördük. Adeta imza şeref defteri gibi bir masa üzerine açık olarak konulmuş. Hemen sayfalarını karıştırmaya başladık. Gazetemizden de kesilip yapıştırılan haberler gördük.

Ziyaretimizde, öncelikle misafirleri yerel basında çıkan kurumsal haberlerin yer aldığı basın defteri ile karşılayan bir kurum görmek bizi son derece mutlu etti.

Komutan Albay Serhat Demiral’a hayırlı olsun dedikten sonra ilk sözümüz de basın küpür defterinden dolayı kendisini tebrik etmek oldu.

Gönül isterdi ki Gümüşhane’deki her kurum giriş salonuna bu defterden koysun ve kurumun basında çıkan haberleri kamuoyu ile paylaşılsın.

***

Gazetemizin, Jandarma Komutanımız Sayın Albay Demiral ile tanışması aslında bir ay önce bir telefonla oldu. Kendisi ile henüz tanışmamış olmamıza rağmen gazetemiz Olay’da çıkan bir haber üzerine Serhat Albay, Yazı İşleri Müdürümüz Sayın Rüveyda Usta’yı telefonla  arıyor ve o gün gazetemizdeçıkan  ve Gümüşhane Jandarması’nı konu alan bir haberden dolayı gazetemizi ve Müdürümüz Sayın Usta’yı tebrik ediyor.

Basın şehirlerin aynasıdır. Bir yönetici sorumlu olduğu ve görev yaptığı şehri en kısa zamanda ve en doğru biçimde tanımak istiyorsa, o şehrin gazetelerini, haber sitelerini takip etmesi yeterlidir.

Jandarma Komutanımız Albay Serhat Demiral’ın gerek Gümüşhane’ye, gerekse Gümüşhane basınına olan ilgisi bizi duygulandırdı. Böylesine samimi, mütevazi ve her hareketiyle şahsında devletimizi vatandaşımıza sevdiren bir komutanımızı Gümüşhane’de görmek bizi ayrıca mutlu etti. Kendisine tekrar hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER