GÜMÜŞHANE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI 5 YILDIZLI RAMADA OTELDE YAPILDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI 5 YILDIZLI RAMADA OTELDE YAPILDI

Giriş Tarihi: 22 Ocak 2018 - 22:35

Son Güncelleme: 22 Ocak 2018 - 22:35

Gümüşhane’de 2018 yılının ocak ayı İl Koordinasyon Kurulu toplantısı 5 yıldızlı Ramada otelde yapıldı.

Vali Okay Memiş Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri, STK temsilcileri katıldı.

Vali Memiş toplantının açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak AFRİN’e düzenlediğimiz Zeytin Dalı operasyonu çok önemli bir operasyondur. Bütün dünyada but tür bir operasyonu yapabilecek 5 ülkeden birisiyiz. Bütün Türk Silahlı Kuvvetler mensuplarımıza Allah kolaylık versin. Allah bizim bu operasyonumuzda devletimizin, askerlerimizin yanında olsun, bizi muvaffak eylesin. Allah, bu emperyalist güçlerin ülkemiz üzerindeki emellerine fırsat vermesin. Yaklaşık bin yıllık bir devlet ve ordu geleneğinden geliyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın inşallah. Gümüşhane, son 15 yıldaki 9 milyar TL’lik kamu yatırımıyla Türkiye’de kişi başına en fazla kamu yatırımı alan il olmuştur. Bu konuda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Başbakan Yardımcımız Fikri Işık Bey’e, Milletvekillerimiz Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gümüşhane kadim bir vilayettir. Hiç kimse bu ili nüfusu az, potansiyeli düşük diye küçümsemesin. Özgül ağırlığı yüksek bir vilayetiz.”

Toplantıda daha sonra yatırımcı kuruluşların bölge müdürleri Gümüşhane’de yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundular.

Ramada Gümüşhane Otel’de yapılan toplantı Gümüşhane’de bir özel otelde yapılan ilk koordinasyon kurulu olma özelliği de taşıyor.

 

image_print

HABERLER