Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2. Dönem İçin Hazırlığını Tamamladı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

7 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2. Dönem İçin Hazırlığını Tamamladı

Giriş Tarihi: 30 Ocak 2024 - 17:19

Son Güncelleme: 30 Ocak 2024 - 17:19

Gümüşhane Valiliği toplantı salonunda yapılan “2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Hazırlık” toplantısına Gümüşhane Vali Yardımcısı Mehmet Faruk Saygın başkanlık yaptı.

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, kurum amirleri, Milli Eğitim yetkilileri, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarının katıldığı toplantıda okul güvenliği, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele, okul servis araçlarının çalışmaları ve karşılaşılabilecek sorunların çözümü gibi konular ele alındı.

Toplantıda bir sunum yapan İl Milli Eğitim Müdürü Gürbüz, okul güvenliğinin eğitim öğretimin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurguladı. Gürbüz, okul güvenliğinin sağlanması için okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti. Gürbüz, ayrıca toplantıda okul servis araçlarının denetimlerinin düzenli olarak yapılacağını ve karşılaşılabilecek sorunların çözümüne yönelik gerekli tedbirlerin alınacağını ifade etti.

image_print

HABERLER