Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Önemli Açılım - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

6 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Önemli Açılım

Giriş Tarihi: 23 Ocak 2024 - 14:23

Son Güncelleme: 23 Ocak 2024 - 14:23

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Üniversiteye Yolculuk Projesi” kapsamında 11. ve 12. Sınıf öğrencilerini merkezi sınavlara hazırlık amacıyla Gümüşhane Üniversitesi ile İş birliği protokolü imzaladı.

İş birliği protokolünü Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ile Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Halil İbrahim Zeybek imzaladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, öğrencilerin ilgi duydukları meslekleri, akademik boyutta sahada tanıma ve kariyer planlamalarına rehberlik gibi birçok uygulamanın olacağı protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek de “Üniversiteye Yolculuk Projesi” işbirliği protokolünün öğrencilerimiz için büyük bir fırsat olduğunu belirterek işbirliği protokolünün hayırlı olmasını diledi.

İmzalanan protokol kapsamında 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik yapılacak YKS Deneme Sınavı Uygulamalarının yapılması ve değerlendirilmesi, Gümüşhane genelinden 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik, Mesleki Tanıtım Panellerinin düzenlenmesi,  Lise öğrencileri ile üniversite bölüm ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi, Üniversite öğrencileri ile lise öğrencilerini buluşturmak amacıyla üniversite öğrencilerinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen liselere ziyaretinin gerçekleştirilmesi maddeleri yer alıyor.

image_print

HABERLER