GÜMÜŞHANE İL ÖZEL İDARESİ’NDEN DEMİRKAPI GRUP YOLUNA HIZLI MÜDAHALE - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL ÖZEL İDARESİ’NDEN DEMİRKAPI GRUP YOLUNA HIZLI MÜDAHALE

Giriş Tarihi: 24 Nisan 2019 - 12:48

Son Güncelleme: 24 Nisan 2019 - 12:48

Torul Demirkapı grup yolunda oluşan bir dizi olumsuzlukları   14 Nisan 2019 tarihli  haberimizde  ilgililere duyurmuştuk.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Yayınımızdan hemen sonra Gümüşhane Valisi  Sayın Kamuran Taşbilek’in talimatı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ekrem  Akdoğan’ın da özel takibi ile Torul Demirkapı grup yolundaki olumsuzlukların büyük bölümü çözüldü.

Bu bağlamda grup yoluna düşen dev kaya parçası kırılarak yoldan kaldırılırken, yolun tehlikeli kavşaklarına ise yol işaretleri konuldu.

Demirkapı grup yolunun bazı kısımlarında görülen ve toprak kayması ile oluşan tehlikeli bölgelere ise sürücülerin dikkatini çekmek üzere işaretler konuldu.

Kayma olan bölgeler için kalıcı tahkim çalışmalarının ise önümüzdeki günlerde başlanacağı ve yine korkuluk demirleri olmayan Demirkapı Kalcılar mahalesi çıkışındaki köprü ile İlecik Köyü yol ayrım kavşağındaki köprüye de korkulukların önümüzdeki günlerde yapım planlamasına alınacağı bilgisine ulaşıldı.

Demirkapı grup yolunda bulunan Demirkapı, Arpalı, İlecik, Alınyayla, Güzeloluk, Kopuz ve Dağdibi köylerinde ikamet eden vatandaşlar kısa sürede sorunların giderilmesine gösterdikleri ilgiden dolayı Vali Kamuran Taşbilek  ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’a teşekkür ettiler.

image_print

HABERLER