Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin 2024 Yılı Bütçesi Kabul Edildi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin 2024 Yılı Bütçesi Kabul Edildi

Giriş Tarihi: 11 Aralık 2023 - 9:16

Son Güncelleme: 11 Aralık 2023 - 9:17

Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı bütçesi 525 milyon 825 bin TL olarak İl Genel Meclisi’nce kabul edildi.

İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı başında başladığı ve bütçe görüşmeleri nedeniyle ay sonuna kadar devam eden toplantıları sona erdi.

Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantıda 2024 yılı bütçesiyle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor komisyon Başkanı Tuncay Taşdemir tarafından okundu.

Komisyon raporunun meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından bütçe kararnamesi madde madde okunarak oylandı ve kabul edildi.

Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, toplantının ardından yaptığı açıklamada bütçe görüşmelerine katkı veren meclis üyelerine teşekkür etti.

Geçtiğimiz yıla göre bütçede yüzde 100’e yakın bir artışın olduğunu dile getiren Erdoğdu, “Meclis üyelerimiz bütçe görüşmeleri sırasında büyük bir gayretle çalışma yürüterek, İl Özel İdaremizin bütçesini büyük bir titizlikle hazırladı. Değerli komisyon üyelerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütçemiz ilimiz için hayırlı olsun.” dedi.

image_print

HABERLER