Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Yemenici Bir Ayda Anjiyo Olan Hasta Sayısını Açıkladı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Yemenici Bir Ayda Anjiyo Olan Hasta Sayısını Açıkladı

Giriş Tarihi: 15 Nisan 2024 - 11:49

Son Güncelleme: 15 Nisan 2024 - 11:49

Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kurulan ve 11 Mart 2024 tarihinde hasta kabulüne başlanan anjiyo ünitesinde yaklaşık bir aylık dönemde 52  hastaya anjiyo uygulaması yapıldı.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. İlkin Guliyev ve ekibinin başarı ile uyguladığı anjiyo operasyonları ile ilgili olarak sorularımızı cevaplandıran  Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici şunları söyledi:

“Gümüşhane Devlet Hastanemizde  11 Mart’ta açılan anjiyo ünitesi, 15 Nisan tarihine kadar 52 hastaya hizmet vermiştir. Anjiyo, kalp sağlığını teşhis etme ve tedavi etme konusunda kritik bir rol oynamaktadır. Bu sayede kalp hastalıkları erken teşhis edilerek etkili bir şekilde tedavi edilmekte ve vatandaşlarımızın sağlığına önemli katkılar sağlanmaktadır. Anjiyo servisinin açılmasıyla Gümüşhane halkına daha iyi sağlık hizmetleri sunmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin en modern anjiyo cihazları ile hastalarımıza hizmet ederek  kalp sağlığı sorunlarının erken teşhisi ve etkili tedavisi ile  sağlık hizmetlerimizin kalitesi de artmış olmaktadır. Ben bu vesile ile Anjiyo ünitesinin Gümüşhanemize tekrar hayırlı olmasını diliyorum.”

image_print

HABERLER