GÜMÜŞHANE İL UYUŞTURUCU KOORDİNASYON KURULU VALİ YARDIMCISI ALİ ARIKAN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL UYUŞTURUCU KOORDİNASYON KURULU VALİ YARDIMCISI ALİ ARIKAN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Giriş Tarihi: 12 Nisan 2018 - 13:49

Son Güncelleme: 12 Nisan 2018 - 13:49

Gümüşhane ili  2018 Yılı I.İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu 12 Nisan 2018 Perşembe günü Vali Yardımcısı Ali Arıkan başkanlığında toplandı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu sekretaryasını yürüten İl Sağlık Müdürü Dr. Engin Pehlivan ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantı açılışında konuşan Vali Yardımcısı Ali Arıkan şunları söyledi: “Gümüşhane ili, uyuşturucu ve madde bağımlılığı riskleri bakımından Türkiye’nin en güvenilir yerlerinden biridir. Her ne olursa olsun insanlık suçu olan bu illetlerin Gümüşhanemizde olmaması için her kurum ve kuruluş ne yapılması gerekiyorsa yapacaktır. Polisimiz ve Jandarmamız gerekli takipleri yapıyor, ama asıl toplumda uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile ilgili bir uyanıklık ve duyarlılık farkındalığı oluşturmamız lazım. Koordinasyon kurul üyelerinin görüşleri bu bakımdan çok önemli. Bu görüşleri değerlendirip gerekli çalışmaları planlayacağız.”dedi.

Koordinasyon kurulunda Sağlık Müdürü Dr.Engin Pehlivan’ın yaptığı sunum sorası üyeler değerlendirme ve tekliflerde bulundular. Toplantı Vali Yardımcısı Ali Arıkan’ın üyelere teşekkürü ile son buldu.

image_print

HABERLER