GÜMÜŞHANE İL JANDARMA KOMUTANLIĞINI KUTLUYORUZ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL JANDARMA KOMUTANLIĞINI KUTLUYORUZ

Giriş Tarihi: 03 Ekim 2019 - 22:54

Son Güncelleme: 03 Ekim 2019 - 23:16

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığınca okullarda öğrencilere Şehitlik ve Gazilik konularında seminer veriliyor. Bu güzel çalışmadan dolayı Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı’nı kutluyoruz.

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığınca Gümüşhane il Merkez ve ilçelerinde vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin birliğini ve huzurunu korumak uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve üzerinde yaşadığımız bu toprakları vatan yapan kahraman gazilerimize olan şükran duygularımızı göstermek, en büyük sorumluluklarımızı gerine getirmek ve geleceğimizin teminatı olan genç nesillerde vatan, istiklal, şehitlik ve gazilik bilincini oluşturmak için 24-30 Eylül 2019 tarihleri arasında “Şehitlik ve Gazilik” konularında seminer verildi.

Yapılan seminerlerde, Gümüşhane İl Merkez ve İlçelerdeki okullarda toplam 990 lise öğrencisine, Gümüşhane Türkiye Muhrip Gaziler Derneği başkanı Celil Tanguroğlu’nun da katılımlıları ile Şehitlik ve Gazilik bilincini oluşturmak için bilgilendirme semineri yapıldı.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ

image_print

HABERLER