FETÖ/PDY OPERASYONLARINDA 6 ASKERİ PERSONEL GÖZALTINA ALINDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

FETÖ/PDY OPERASYONLARINDA 6 ASKERİ PERSONEL GÖZALTINA ALINDI

Giriş Tarihi: 16 Şubat 2018 - 23:38

Son Güncelleme: 16 Şubat 2018 - 23:40

Gümüşhane kaynaklı FETÖ/PDY askeri mahrem yapılanmasına yönelik operasyonlarla ilgili olarak Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğünce 16 Şubat 2018 tarihinde basına gönderilen “Basın Notu” şöyledir:

BASIN NOTU

Gümüşhane ilinde FETÖ/PDY askeri mahrem yapılanmasına yönelik yapılan çalışmalarda itirafçı mahrem imam ve askerlerin ifadeleri doğrultusunda yapılan çalışmalarda örgüt ile irtibatlı olduğu anlaşılan 5 Astsubay ve 1 Teğmen olmak üzere toplam 6 Askeri Personel İzmir, Diyarbakır ve Eskişehir illerinde yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada şüphelilere ait  11 farklı adreste ev ve iş yeri araması yapıldı, çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Şüphelilerin, işlemlerinin tamamlanabilmesi için Gümüşhane Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirileceği bilgisi elde edildi.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Kelkit ilçesinde görevli 1 Üsteğmenin FETÖ/PDY suçu kapsamında yakalanarak gözaltına alındığı ve işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

(Kaynak: Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Basın Birimi – 16.02.2018)

 

image_print

HABERLER