Gümüşhane Kent Merkezi’nde Ali Beyler Kavşağı’ndaki Acil Tehlikeye Dikkat!... - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Kent Merkezi’nde Ali Beyler Kavşağı’ndaki Acil Tehlikeye Dikkat!…

Giriş Tarihi: 15 Eylül 2023 - 8:47

Son Güncelleme: 15 Eylül 2023 - 8:54

Gümüşhane Olay Gazetesi Haberi – 15.09.2023

Karayolları Şube Şefliği’nce Gümüşhane kent merkezi içinden geçen karayolunda yapılan asfalt yenileme işlemleri sırasında  yayalar için hayati önem taşıyan yaya geçidi  noktalarındaki  çizgiler kayboldu.

Hem yaya, hem de taşıt trafiği açısından Gümüşhane merkez ilçenin en yoğun kavşaklarından biri olan Ali Beyler Köprüsü giriş kavşağında yaya geçidi işaretleri silinince son bir haftadır yoğun bir karmaşa yaşanıyor.

Bölgedeki   7  okulun öğrencilerinin kullandıkları bir güzergah olduğu için Ali Beyler Köprüsü Kavşağında  günün her saatinde büyük yoğunluk yaşanıyor.

Asfaltlamadan dolayı Ali Beyler Köprüsü Kavşağı’ndaki  yaya geçidi işaretleri silinince, yolun her iki tarafında yer var olan otobüs ve dolmuş durakları arasını geçiş için kullanan öğrenciler ve halk büyük tehlike yaşamaya başladı.

Yolda yaya geçidi çizgisi olmayınca taşıt sürücülerinin hız kontrolsüz ilerleyişleriyle birlikte bölgede kaza riski de  büyük oranda arttı.

Adı geçen Ali Beyler Kavşağ’ındaki yaya geçidi çizgilerinin şehir için yoldaki asfaltlama çalışmasının tamamlanması beklenmeden acilen çizilmesi gerekiyor.

Kaynak: Gümüşhane Olay Gazetesi/Haber: Rüveyda USTA

image_print

HABERLER