Gümüşhane Memur-Sen’den M.Akif İnan’a Kuran’lı  ve  Dualı Vefa - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

3 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Memur-Sen’den M.Akif İnan’a Kuran’lı  ve  Dualı Vefa

Giriş Tarihi: 07 Ocak 2024 - 12:09

Son Güncelleme: 07 Ocak 2024 - 12:09

Memur-Sen Kurucu Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan,  vefatının 24. Yıldönümünde Gümüşhane’de Kur’an ve dualarla anıldı.

Memur- Sen Gümüşhane İl Temsilciliği, Memur Sen Kurucu Başkanı Merhum M.Akif İnan’ı  24. vefat yıldönümünde mütevazi bir program yaparak Kur’an ve dua ile andı.

Mütevazi vefa programında Mustafa Sevindik ve  Abdullah Tanış M.Akif İnan’ın ruhu için  Yasin i şerif okudular.  Üyelerden Kerim Salantur, Akif İnan’ın hayatını, adanmış dava adamlığını anlattı. Memur Sen Gümüşhane  İl  Temsilcisi Ergin Aslan, önceki dönem Memur Sen il temsilcilerinden  Veli Ağaç ve eğitimci  Nusret Bulut  Merhum M. Akif İnan’ın  sendikacı yönünü duygu yüklü cümlelerle anlattılar. Program Fatih Merdan’ın yaptığı dua ile  sona erdi.

Memur – Sen Gümüşhane İl Temsilcisi Ergin Aslan yaptığı konuşmada şunları belirtti, “Yüreği güzel vefası anlamlı olan insanlar en güzel şekilde anılırlar. Biz de bu akşam kurucu genel başkanımız  Mehmet Akif İnan’ı andık.  Merhum kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ı anma programına  katılan tüm başkanlarıma, yüreğinde  vefa duygusunu hissedip katılım gösteren tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum, İyi ki varsınız.”

image_print

HABERLER