Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse’nin Yeni Yıl Mesajı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

6 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse’nin Yeni Yıl Mesajı

Giriş Tarihi: 31 Aralık 2023 - 10:09

Son Güncelleme: 31 Aralık 2023 - 10:10

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Celalettin Köse’nin Yeni Yıl Mesajı şöyledir:

“Bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla giriyoruz. 2023 yılında deprem felaketiyle yaşadığımız olağanüstü zorluklara rağmen Türkiye’yi yarınlara taşıyacak çok değerli ve önemli adımlar attık. Bu yürüyüşte aziz milletimizle birlikte yol almanın güvencesini ve gururunu yaşadık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin bu süreçleri hem ülke içinde hem de ülke dışında kendi kendine atlatacak güce sahip olduğunu görmenin de haklı onurunu ve gururunu yaşadık.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, milletimizden aldığımız destekle bu güne kadar elde ettiğimiz başarıları önümüzdeki Türkiye Yüzyılı’nda da sürdürüp; güçlü ve büyük Türkiye idealimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının başta İslam alemine, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, esenlik ve refah getirmesini, umutların çoğaldığı, huzurun ve bereketin daim olduğu, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının arttığı, Filistin’de masum canları soykırım yaparak katleden İsrail devlet terörünün son bulduğu  bir yıl olması temennisi ile başta  Gümüşhaneli hemşehrilerimin olmak üzere aziz milletimizin yeni yılını kutlarım.”



image_print

HABERLER