Gümüşhane Milletvekili Köse’den Kandil ve Üç Aylar Tebriği - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Milletvekili Köse’den Kandil ve Üç Aylar Tebriği

Giriş Tarihi: 11 Ocak 2024 - 23:21

Son Güncelleme: 12 Ocak 2024 - 0:39

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, 11 Ocak Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece idrak edeceğimiz mübarek Regaip Kandili ve Üç Aylar münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Köse mesajında şunları söyledi:

“Mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaip Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip, Miraç, Berat Kandilleri’nin ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin içinde yer aldığı üç aylar İslam Âlemi için çok değerli olan rahmeti, mağfireti ve bereketi bol olan günler ve gecelerdir.

Bu müstesna günler, Yüce Allah’tan af ve mağfiret dilemek için önemli bir fırsat olmasının yanı sıra; nefsimizi esir alan kötü duygulardan arınmamıza sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın gelişmesine ve pekişmesine vesile olmaktadır. Mübarek üç aylar boyunca ve üç ayların içinde yer alan maneviyatı yüksek mübarek günleri iyi değerlendirmeli, bu günleri fırsat bilerek kin ve nefretten uzaklaşıp, birlik ve beraberliğimizi, sabır ve hoşgörümüzü, insani ve ahlaki değerlerimizi güçlendirmek için gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz Gümüşhaneli hemşehrilerimin ve bütün İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan, rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, ülkemizden başlayarak dalga dalga tüm insanlığı kuşatmasını, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini, barış ve huzura bırakmasını, rağbetlerimizin iyiye, güzele ve doğruya yönelik olmasını ve bu aylarda yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum.”

image_print

HABERLER