Gümüşhane Milletvekilleri Akgül ve Pektaş’ın Bayram Mesajı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Milletvekilleri Akgül ve Pektaş’ın Bayram Mesajı

Giriş Tarihi: 19 Temmuz 2021 - 0:21

Son Güncelleme: 19 Temmuz 2021 - 0:40

Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın Kurban Bayramı nedeniyle yayımladıkları mesaj şöyledir:

“Bayramlarımız geleneksel değerlerimizin yaşatıldığı, millet olma irademizi diri tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu müstesna günlerdir. Bünyesinde yüksek manevi değerleri ve hikmetleri barındıran mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşıyoruz.

Kurban, Rabbimize yaklaşma; iyiye, güzele ve hakikate ulaşma arayışıdır. Sevgi, vefa, sadakat ve fedakârlık simgesidir. Bayramlar ise ailemiz, akrabalarımız, din kardeşlerimiz ve bütün insanlarla bağlarımızın güçlendiği; birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın hayata egemen olduğu müstesna zaman dilimleridir.

Üzerinde yaşadığımız bu güzel vatan toprağının inancında ve kültüründe var olan; dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları bayramlarda daha büyük bir önem taşımaktadır. Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakmalıyız. Bayramın sevincini yaşarken; salgın hastalık nedeniyle aldığımız tedbirleri unutmamalı: Temizlik, Maske ve Mesafe prensibimizi Bayramda da özenle uygulamalıyız.

Her zaman olduğu gibi bu bayramda da milletimizin huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan güvenlik güçlerimize ve kamu görevlilerimize görevlerinde kolaylıklar diliyoruz. Bu mübarek günde Şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, Gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler diliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta değerli hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve bütün İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma ruhunun bütün dünyaya hâkim olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.”

image_print

HABERLER