Gümüşhane Milletvekilleri Akgül ve Pektaş'ın Berat Kandili Mesajları - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Milletvekilleri Akgül ve Pektaş’ın Berat Kandili Mesajları

Giriş Tarihi: 06 Nisan 2020 - 18:39

Son Güncelleme: 06 Nisan 2020 - 18:40

GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLLERİ HACI OSMAN AKGÜL VE CİHAN PEKTAŞ’IN BERAT KANDİLİ MESAJI

“Mübarek Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Berat Kandilini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Af, merhamet ve mağfiret vesilesi olarak kabul edilen Berat Kandili; sonsuz merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabileceğimiz müstesna zaman dilimlerinden birisidir.

Ramazan-ı Şerif’in mübarek iklimine adım adım yaklaştığımız şu günlerde; ruhumuza ağır gelen her türlü sıkıntıdan kurtulmak, özümüze dönmek, gönül dünyamızı temizlemek ve ‘berat etmek’ için eşsiz bir fırsat yakalayacağız.

Dünyayı saran Koronavirüs ile mücadele içinde bulunduğumuz bu dönemde insanlığın hastalıktan kurtulması; hastaların şifa bulması için Rabbimize dua edelim. Fedakârca çalışan sağlık personelimizi, güvenlik güçlerimizi, kamu kurumlarında ve özel sektörde virüsle mücadele eden çalışanlarımızı da dualarımızda unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin ve bütün İslâm Âleminin
Berat Kandilini tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin barış, hidayet ve huzura vesile olmasını, aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ederiz.”

Hacı Osman AKGÜL – Cihan PEKTAŞ Gümüşhane Milletvekilleri

image_print

HABERLER