GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLLERİ AKGÜL VE PEKTAŞ'IN YENİ YIL MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLLERİ AKGÜL VE PEKTAŞ’IN YENİ YIL MESAJI

Giriş Tarihi: 31 Aralık 2020 - 17:21

Son Güncelleme: 31 Aralık 2020 - 17:24

“Yeni umutlarla ve heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Her yeni yıl, yeni hedeflere; mutlu, huzurlu ve müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır.

2020 yılında dünyamızı etkisi altına alan Covid-19 salgınından korunmak ve yayılmasını engellemek amacıyla büyük bir mücadele verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Bu zorlu süreci yardımlaşma ve dayanışma içerisinde atlatacağımıza ve özlem duyduğumuz sağlıklı günlere bir an önce kavuşacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Salgın sürecinde devletimiz ve milletimiz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, başta sağlık çalışanları olmak üzere bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyor, görevleri uğruna Şehadete eren kahramanlarımızı saygıyla yâd ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılına adım adım yaklaştığımız bu dönemde, ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşabilmesi için birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek, 2002’den günümüze kadar olduğu gibi 2021 yılında da milletimizin huzur ve refahı için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Bu duygularla; 2021 yılının ülkemize, bölgemize ve bütün dünyaya sağlık, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor; değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve bütün insanlığın yeni yılını tebrik ediyoruz.”

Hacı Osman AKGÜL  – Gümüşhane Milletvekili  &  Cihan PEKTAŞGümüşhane Milletvekili  

                                                     

image_print

HABERLER