GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLLERİNDEN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLLERİNDEN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

Giriş Tarihi: 17 Mart 2020 - 19:31

Son Güncelleme: 17 Mart 2020 - 19:41

Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül Ve Cihan Pektaş’ın18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin Yıldönümü” Ortak Mesajları şöyledir:

“Bugün Çanakkale Zaferimizin 105. yıldönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Çanakkale Zaferi; vatanın bütünlüğü, milletin egemenlik ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır.

19 Şubat 1915 tarihinde başlayan ve aziz milletimizin varlığını sürdürmek için mücadele verdiği Çanakkale Savaşı Türk askerinin imkânsızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyduğu, düşmana da “Çanakkale geçilmez “ gerçeğini kabul ettirdiği bir destandır.

Bugün bizlere düşen görev, aziz Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen kutsal vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için Çanakkale’deki direniş ve diriliş ruhunu diri tutmak ve gelecek nesillere bu bilinci aktarmaktır.                    

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale Şehitlerimiz başta olmak üzere; bu topraklarda bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin mimarı bütün Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz.”

image_print

HABERLER