Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü, Kilis’in Yaralarını Sarmaya Çalışıyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

5 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü, Kilis’in Yaralarını Sarmaya Çalışıyor

Giriş Tarihi: 22 Şubat 2023 - 23:50

Son Güncelleme: 22 Şubat 2023 - 23:50

Gümüşhane Valiliği koordinesinde İl Milli Milli Eğitim Müdürlüğü, kardeş şehir Kilis’in yaralarını sarmak için çalışıyor.

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası bölgede yaşayan ve elim felaketten etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için tüm imkânlarını seferber etmeye devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere 1 tır dolusu su ve battaniyeyi  Kilis’e ulaştırdı.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde hissedilen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Vatandaşlarımızın yapmış oldukları yardımları, yardım tırımız ile birlikte Kilis’e gönderdik. Düzenlenen yardım kampanyasına destek veren gönüllülere ve arama kurtarma ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Yardım yapan herkesten Allah razı olsun” dedi.

image_print

HABERLER