GÜMÜŞHANE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SEYDİ DOĞAN’IN 24 KASIM MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SEYDİ DOĞAN’IN 24 KASIM MESAJI

Giriş Tarihi: 22 Kasım 2019 - 22:38

Son Güncelleme: 22 Kasım 2019 - 22:38

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’ın yayımladıkları 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı şöyledir.

Değerli Meslektaşlarım,

Sizin de bizzat yaşadığınız gibi, eğitim bir sevgi ve şefkat mesleğidir. Öğretmen; öğrencilerine sevgiyle yaklaşan, öğrencilerini iyiden yana değiştirmesi gereken, onların yüreklerine dokunmasını bilip başaran ve bu sayede sadece sözleri ile değil tutum, davranış ve karakteri ile iyiye ve güzele kanalize eden, öğrencilerimizin yaşamına yön veren ve yaşama hazırlayan, eğitim ve öğretimle beraber şanlı milletimizin köklü tarihiyle yoğrulan örf, adet ve geleneklerini de kendinde yaşayan ve öğrencilerimize bir kilim dokur gibi sabırla işlemesini bilendir.        

Sizler öğrencilerimizin gözünde öğrencilerimizin anne babaları kadar değerlisiniz. Demokrasimizin özümsenmesi, milli ve manevi değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında en önemli yol göstericimiz sizlersiniz. Bugün toplumda meydana gelen her olumlu veya olumsuz harekette biz öğretmenlerin bu kilimi ne kadar doğru dokuduğunu sorgulamamız ve vicdani sorumluluğumuzun olduğunu unutmamamız gerekir.

Tüm mesai arkadaşlarımın öğretmenler gününü yürekten kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan öğretmelerimize Allah‘tan rahmet, emekli olanlarımıza sağlık ve uzun ömür, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimize başarılar diliyor; hepinize selam, sevgi ve saygılar sunuyorum.

SEYDİ DOĞAN – GÜMÜŞHANE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

image_print

HABERLER