Gümüşhane Milli Eğitim’den Güzel Etkinlikler - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Milli Eğitim’den Güzel Etkinlikler

Giriş Tarihi: 04 Ocak 2024 - 14:55

Son Güncelleme: 04 Ocak 2024 - 14:55

TRT Trabzon radyosu sunucusu ve aynı zamanda çocuk kitapları yazarı Özgül Kömürcü “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında Gümüşhane merkez ilçe okullarından Şehit Tamer Aktaş Anaokulu ve Yıldız Eskicioğlu Anaokulunda masal dinletisi ve imza günü etkinliği gerçekleştirdi.

“Çiftçi Mürteza” kitabının yazarı, TRT radyo programcısı ve sunucusu Özgül Kömürcü ile minik öğrenciler keyifli zaman geçirdi.

Şehit Tamer Aktaş Anaokulu ve Yıldız Eskicioğlu Anaokulu’nda  “Koca Nine ve Tilki” masalını, yazar Özgül Kömürcü ’den dinleyen minik öğrenciler masal dinletisi sonrasında origami çalışması ile masalın kahramanlarından olan tilki yapımı gerçekleştirdi.

Her bir öğrenci tarafından alınan “Çiftçi Mürteza” adlı hikâye kitabı, kitabın yazarı Özgül Kömürcü tarafından imzalanarak, günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı.

Günün sonunda Şehit Tamer Aktaş Anaokulu ve Yıldız Eskicioğlu Anaokulları tarafından Yazar Özgül Kömürcü’ye hediye takdim edildi.

Etkinliğin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz’ü ziyaret eden Kömürcü, Gümüşhane’de olmaktan ve gördüğü yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

image_print

HABERLER