GÜMÜŞHANE MUHTARLARINDAN ÇAĞRI: “GÜMÜŞHANESPOR’A VERİLEN CEZALAR KALDIRILMALIDIR” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE MUHTARLARINDAN ÇAĞRI: “GÜMÜŞHANESPOR’A VERİLEN CEZALAR KALDIRILMALIDIR”

Giriş Tarihi: 20 Şubat 2017 - 14:49

Son Güncelleme: 20 Şubat 2017 - 14:49

Başkan Demir: “Halkımız rahat olsun Gümüşhanesporumuz şampiyon olacaktır.”

Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir; 20 Şubat 2017 Pazartesi günü, Gümüşhane Belediye binasındaki muhtarlar derneği ofisinde  bir basın toplantısı düzenleyerek MKE Ankaragücü ile  Gümüşhanespor’un oynadığı maç sonrası gelişen olayları ve Gümüşhanespor’a haksız yere verilen cezaları değerlendirdi.

BAŞKAN GÜRBÜZ DEMİR BASIN TOPLANTISINDA ŞUNLARI SÖYLEDİ:

“Ben bu yaşıma kadar birçok spor karşılaşması izledim ama hiçbir zaman koltukların misafir takım taraftarları tarafından kırılarak ev sahibi takıma atıldığına şahit olmadım. Bu olaylar şehir halkını son derece üzmüştür. Ayrıca o gün bu maçın ikinci yarısında sahaya maçı izlemeye gelen Maliye Bakanımız Naci Ağbal’ın maçını bir bölümünü Ankaragücü taraftarlarınca kırılıp atılan koltuklardan korunmak için şemsiyeyle maçı izlemesi son derece üzücü bir olaydır. Bütün bu olaylar kamuoyu önünde cereyan ederken koltuklar bizim seyircimize atılırken, lavabolar tahrip edilip musluklar dahi seyircimize atılırken bizim insanlarımız son derece sağduyu davranmış, olayların büyümemesi için azami dikkat sergilemiştir. Geçtiğimiz yıl oynadığımız müsabakalarda misafir ettiğimiz takımlar kulübümüze telgraf çekerek ilimizi ve yöneticilerimizi kutlamışlardır. Bizi haksız cezaya tabi tutan PDFK’yı kararını gözden geçirip bu cezanın kaldırılmasını arzu ediyoruz. Bu şehir sahipsiz değildir. Bu şehrin son derece duyarlı, olaylara vakıf, hassas ve her olayı yakinen takip eden bir Valisi vardır. Yıllardır spor camiasının içinde olan bir Belediye Başkanı vardır. Ömrünü spora adamış, bu camianın içinde haşır neşir olan bir Kaya Büyükbayraktar gibi kulüp başkanı vardır. Onun için hemşerilerimiz rahat olsun. İnanıyoruz ki PFDK bu verdiği yanlış karardan dönüp hatasını anlayıp halkımızı rahatlatacak bir karar verecektir. 5 maç ve 38 bin TL’lik para cezası kabul edilemez. Bu kararın düzeltileceğini umuyoruz. Halkımız rahat olsun Gümüşhanesporumuz şampiyon olacaktır.”

 

image_print

HABERLER