GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ 5 YAŞINDA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ 5 YAŞINDA

Giriş Tarihi: 20 Kasım 2019 - 14:51

Son Güncelleme: 20 Kasım 2019 - 14:51

www. gumushanedenhaber.com haber sitesi olarak GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ’NİN 5. Yılını kutluyoruz.

20 Kasım 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan Gümüşhane Olay Gazetesi, yayın hayatının 5’inci yılını kutluyor.

Gümüşhane’nin ilk renkli gazetesi olarak 20 Kasım 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan Gümüşhane Olay Gazetesi, 2 Eylül 2019 tarihinde tek renge geçerek yayın hayatına devam etti. Yayın hayatının 5’inci yılı nedeniyle açıklamalarda bulunun Gümüşhane Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bekir Bulut, “Kuruluşumuzdan bugüne Gümüşhane’de basın hayatına farklı bir ses olmaya, okurlarımıza farklı bir gazete sunmaya ve olay yeri gazeteciliği anlayışı ile hareket etmeye çalıştık” dedi.

Değişim ve Yenilenme Dönemi

Gümüşhane Olay Gazetesi’nin Gümüşhane’de farklı bir ses olmayı başardığına değinen Bulut, “Dijitalleşen çağda değişim ve yenilenme bizim için kaçınılmazdır. Bu sebeple daha farklı bir anlayışın hakim olduğu bir sistemi kurmanın çabası içerisinde olacağız. Okurlarımızın beklentilerini de tespit ederek yayın hayatımızı şekillendireceğiz. Gümüşhane’de gazeteciliğin gelişimine her daim katkı sağlamaya ve yeniliklere açık olarak hareket etmeye özen göstereceğiz. Okurlarımızla ilk buluştuğumuzda yaşadığımızı heyecanı 5’inci yılımızda da devam ettirmenin gayreti içerisinde olacağız. Gümüşhane Olay Gazetesi artık Gümüşhane’nin önemli bir değeridir. Bu değere sahip çıkarak okurlarımıza daha iyi bir gazeteyi sunmaya çalışacağız” diye konuştu.

Vali Taşbilek’ten 5’inci Yıl Kutlaması 

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gümüşhane Olay Gazetesi’nin yayın hayatının 5’inci yılını kutladı. Vali Kamuran Taşbilek, gazetemize gönderdiği kutlama mesajında, “İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği günümüzde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir. Objektif yayın anlayışıyla halkımızın gelişmelerden haberdar edilmesine ve ilimizin tanıtımına katkılar sağlayan gazetenizin daha nice yıllar, vatandaşlarımızın duygularına tercüman olacağına ve devletimizle vatandaşımız arasında önemli bir köprü vazifesi göreceğine olan inancım tamdır. Başta şahsınız olmak üzere, Gümüşhane Olay Gazetesi’nin tüm çalışanlarını can-ı gönülden tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” dedi.  

image_print

HABERLER