Gümüşhane Polisi’nden takdir edilecek uyuşturucu operasyonu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Polisi’nden takdir edilecek uyuşturucu operasyonu

Giriş Tarihi: 02 Nisan 2024 - 16:19

Son Güncelleme: 02 Nisan 2024 - 16:33

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Gümüşhane genelinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanılmasının engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor.

Yurt dışından ülkemize uyuşturucu madde getiren ve ülkemiz içinde bu uyuşturucu maddeleri nakleden şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Gümüşhane Merkez ilçe Akçakale Uygulama Noktası’nda durdurulan bir araçta   kontrol yapıldı.

Yapılan kontrolde, araç içinde bulunan yabancı uyruklu bir şahsın uyuşturucu madde kuryesi olabileceği ve yutma suretiyle uyuşturucu madde taşıdığından şüphelenilmesi üzerine yabancı uyruklu şahıs gerekli kontroller için Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde yapılan kontrollerde şahsın midesinde uyuşturucu madde olduğu tespit edilerek yapılan müdahale ile şahsın midesinden 18 adet kapsül halinde 152,29 gram metamfetamin maddesi çıkarıldı.

Hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan adli işlem başlatılan yabancı uyruklu şahıs, yasal işlemlerinin tamamlanması sonrası sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Gümüşhane Valiliği – 02.04.2024

image_print

HABERLER