Gümüşhane Şehir Buluşmaları Yoğun Katılımla Yapıldı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Şehir Buluşmaları Yoğun Katılımla Yapıldı

Giriş Tarihi: 25 Aralık 2022 - 0:40

Son Güncelleme: 25 Aralık 2022 - 0:40

AK Parti’nin “Gümüşhane Şehir Buluşmaları” programı 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Gümüşhane Ramada otelde yapıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” etkinliği kapsamında Gümüşhane’ye geldi. 

Ramada Gümüşhane Otel’de AK Parti MKYK üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları, ve partililerle bir araya gelen Nurettin Canikli basın açıklaması gerçekleştirerek iç ve dış gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Canikli’nin değindiği konulardan biri de Demiryolu konusu idi. Canikli şunları söyledi:

“Demiryolunun başka yerlere kayması söz konusu değil. Bizim baştan beri düşüncemiz sahilden gelecek bir hattın kurulmasıydı ama ilk fizibilitede Samsun’dan Sarp’a kadar ciddi bir istimlak bedeli ortaya çıktığı için iller doğrudan içerden hatlarla bu demiryolunu alacak. Trabzon-Erzincan projesi devam ediyor. Herhangi bir sorun yok. Devlet kayıtlarında resmi olarak yer alan ve bu şekilde isimlendirilen bir proje. Dolayısıyla değiştirilmesi ya da başka bir yere kaydırılması söz konusu olamaz” dedi.

AK Parti’nin “Gümüşhane Şehir Buluşmaları” etkinliğine katılan bazı isimler şunlardır:

Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli, MKYK Üyesi Ahmet Gündoğdu, MKYK Üyesi Hikmet Ayar, MKYK Üyesi Av.Metin Tarhan, MKYK Üyesi Av.Mücahit Birinci, Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Ordu Milletvekili Ergün Taşçı,  Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu,  Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu,  Gümüşhane Milletvekili H.Osman Akgül,  Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş,  Artvin Milletvekili /İl Koordinatörü Ertunç Erkan Balta.

image_print

HABERLER