Gümüşhane Şehir İçi Karayolu Asfaltı Ne Zaman Yenilenecek? - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Şehir İçi Karayolu Asfaltı Ne Zaman Yenilenecek?

Giriş Tarihi: 21 Nisan 2022 - 15:20

Son Güncelleme: 21 Nisan 2022 - 15:27

GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ HABERİ – 21.04.2022

Gümüşhane şehir merkezinden geçen yaklaşık 7 km’lik ana karayolunda asfaltın bozulması nedeniyle sürücüler büyük sıkıntı çekiyor.

Uzun zamandan beri yenilenmeyen standardı bozuk asfaltın üzerine yapılan yamaların da palya özellikli katman oluşturması  ve yol zemininde de  yer yer çukurlar  meydana gelmesi  nedeniyle  Gümüşhaneliler asfalt sorununa bir an önce Karayolları Trabzon Bölge Müdürlüğü’nün el atmasını istediler.

Yıllar önce serilmiş olan asfalt kalitesinin standartların çok altında kalmasını eleştiren Gümüşhaneli  sürücüler, “Gümüşhane bunu hak etmiyor,  Gümüşhane kent merkezinden geçen devlet karayolu aynı zamanda Gümüşhane’nin de en önemli yoludur. Bütün Gümüşhane  bu yolu kullandığı gibi yerlisi ve yabancısıyla Gümüşhane’ye gelen turistler  ve misafirler de bu yolu kullanıyor. Karayolları  Trabzon Bölge Müdürlüğü’nün  bu yorgun ve yamalı bohçaya dönen asfaltı sökerek Balyemez konağı bölgesinden  Bağlarbaşı Mahallesi’nde   DSİ şube müdürlüğü önüne kadar uzanan yolun tamamında  acilen standartlara uygun yeni bir asfalt serimi yapması gerekir.” Dediler. (Haber Abuzer Yapar)

KAYNAK: GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ – 21.04.2022

image_print

HABERLER