GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

Giriş Tarihi: 12 Nisan 2018 - 19:37

Son Güncelleme: 12 Nisan 2018 - 19:37

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay,  Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane AK Parti Milletvekili Hacı Osman Akgül ve beraberindeki  GTSO heyeti  ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.​

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan GTSO Başkanı İsmail Akçay, seçim sürecini büyük bir olgunluk, demokratik anlayış ve huzur içerisinde tamamladıklarını belirterek, “Bugün de liderimiz, önderimiz TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyarete geldik. Ziyaretten sonrada Gümüşhane’ye görevlerimizin başına döneceğiz” dedi.

Türk iş dünyasının liderinin TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu olduğunu vurgulayan  Başkan Akçay şu açıklamalarda bulundu: “Rifat Bey Türkiye’de liderimiz, dünyada da önderimiz olmuştur. Bu ülkenin çıkarları için gelişmesi için zenginleşmesi için 24 saat nöbet tutar. Sadece insanımızın hayır duasını almaktan başka bir beklentisi olmadan hiçbir karşılık beklemeden ve istemeden kendini bu memlekete adamış. Yetiştirmiş olduğu ekibi ile beraber 24 saat 365 gün hizmet için koşan bir gönül adamıdır. Rifat Hisarcıklıoğlu bir görev adamıdır bir güven adamıdır. Bizde kendisinin bir yol arkadaşı olmamızdan dolayı gurur duyuyoruz. Kendisi ile yol arkadaşlığı yapmanın heyecanını onurunu yaşıyoruz. Ben altıncı dönemdir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyorum. Her dönem Rifat Başkanımızın emrinde olduk. Bundan sonrada Rifat Başkanımızın emrinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz başkanımıza inanıyoruz, güveniyoruz ve onu seviyoruz. Biliyoruz ki hiçbir menfaat ve karşılık beklemeden ülke için çalışan, 24 saat nöbet tutan ve bütün enerjisini ülkenin gelişmesine harcayan yurdumuzun yetiştirmiş olduğu değerli bir iş adamıdır, değerli bir devlet adamıdır ve değerli bir gönül adamıdır. Kendisiyle gurur duyuyoruz. 24 saat emrinde olduğumuzu ifade etmek için ve bağlılığımızı kendisine ifade etmek için ziyarete geldik. Bizi çokta güzel ağırladı. Kendilerine her daim bizlerin yanında olduğu ve verdiği değerden dolayı teşekkür ediyoruz. ”

Ziyarette TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Başkan Akçay ve  ekibine  yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

image_print

HABERLER