GÜMÜŞHANE ÜLKÜ OCAKLARI REFERANDUMDA SAFINI AÇIKLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE ÜLKÜ OCAKLARI REFERANDUMDA SAFINI AÇIKLADI

Giriş Tarihi: 03 Mart 2017 - 20:15

Son Güncelleme: 03 Mart 2017 - 22:57

*DEVLET BAHÇELİ’NİN ARKASINDAYIZ

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Salih Taşcı; 3 Mart 2017 tarihinde bir kamuoyu açıklaması yaparak, Ülkü Ocaklarının Dr. Devlet Bahçeli’nin arkasında olduğunu açıkladı.

AÇIKLAMA METNİ ŞÖYLEDİR

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığından kamuoyuna saygıyla duyurulur

Bazı şer odakları ve fitne saçan kişilerin Ülkedeki gelişen son durumlarla alakalı, öncelikle Milliyetçi Hareketin Bilge Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve sonrasında Ülkücü hareketle alakalı yalan yanlış, ölçüsüz ve şuursuz konuşmalarını dikkatle takip etmekteyiz.

Bilinmelidir ki Ülkü Ocakları ve Ülkücü irade Milliyetçi Hareketin ve Hareketin Lideri Dr. Devlet Bahçeli ‘nin arkasındadır.

Dr. Devlet Bahçeli ‘nin sözü hem Ülkücü Hareket hem de Türkiye Cumhuriyeti için senettir. Gündemle alakalı Ülkü Ocakları ve Ülkücü iradeyi kullanmayı, yıpratmaya ve kendini Ülkücü hareketle eş değer tutmayı bekleyenler büyük zaafiyet içindedir.

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı olarak belirtmeliyim ki bizim duruşumuz Yüce Devletimiz Türkiye Cumhuriyeti ve aziz milletimizden yanadır. Aslolan Devlettir ve devletin bekası her şeyin üzerindedir. Dr. Devlet Bahçeli ve Ülkücü hareket bu zamana kadar nasıl ki Devlet ve Millet manfaatine uğraştı ise bundan sonra da aynı karar ve azimle Devleti ve Milleti adına her taşın altına elini koymaya hazırdır.

Gündemle alakalı olarak Milliyetçi Hareketin kararı nasıl Devlet Bahçeli ‘nin söyledikleri ve gerçekleştirdikleri ile şekil alacaksa Ülkücü Hareket ile alakalı kararlar da başta Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi ve  biz Ocak Başkanları ile şekillenecektir.

Halkımız ve Ülkücü Camia müsterih olsun.. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in gösterdiği yolda Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nın tuttuğu ışık ile yürüyecek, Devletimizi ve Milletimize zilleti yaşatmayacagiz. Devletimizi yıpratmak ve zayıflatmak adına gerçekleştilen faaliyetlerin takipçisi ve yargılayıcısı olacağız. Ne Mutlu Türküm Diyene..

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Salih Taşcı

(Kaynak: Ali Karagöz)

 

image_print

HABERLER