GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ HEYETİ KÜLLİYE'DE TÖRENE KATILDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ HEYETİ KÜLLİYE’DE TÖRENE KATILDI

Giriş Tarihi: 19 Eylül 2019 - 14:33

Son Güncelleme: 19 Eylül 2019 - 14:33

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve üniversite senato üyelerinden İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Yılmaz, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Çelik ve Rektör Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ayyıldız ve Dr. Öğr. Serhat Dağ Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 18 Eylül 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen 2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Törenine katıldılar.

Yeni akademik yılın ülkemiz, milletimiz ve Gümüşhane Üniversitesi için hayırlara vesile olmasını dileklerinde bulunan Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın daveti ile 2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Törenine Gümüşhane Üniversitesi olarak katılım gösterdik. Bizlere ev sahipliği yaptığı için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz. Burada bulunmak bizleri hem onurlandırıyor hem de bizlere ayrı bir motivasyon sağlıyor. Birçok yapısal değişikliği uygulamaya koyan YÖK Başkanımızın Türkiye Projesi olarak nitelendirdikleri ve gurur duyduğumuz YÖK 100/2000 Doktora Projesi ile 2023 için çizilen vizyonda ‘net kalkınma değerini kendi beyin gücüne dayanarak artırabilen’ bir Türkiye hedefine yürekten inanıyoruz. Üniversite olarak yapacağımız çalışmaları çizilen bu vizyon etrafında şekillendireceğiz. Dünyada büyük bir yarış içerisindeyiz, bu yarışı en önde sürdürmek için akademisyenler olarak elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Yeni Akademik yılın büyük başarılar, gelişimler ve dönüşümler getireceğine inanıyorum. Bu vesileyle 2019-2020 akademik yılının ülkemize, milletimize, tüm camiamıza ve dolayısıyla da üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum.”

image_print

HABERLER