Gümüşhane Üniversitesi Öğrencisi Trafik Kazasında Vefat Etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Üniversitesi Öğrencisi Trafik Kazasında Vefat Etti

Giriş Tarihi: 26 Mart 2020 - 12:25

Son Güncelleme: 26 Mart 2020 - 12:29

Gümüşhane Üniversitesi öğrencisi Ali Düldül trafik kazasında vefat etti.

Edinilen bilgiye göre Gümüşhane Üniversitesi  Meslek Yüksekokulu Mekatronik Bölümü birinci sınıf öğrencisi Ali Düldül’ün kullandığı otomobil, 24.03.2020 tarihinde saat 22.30 sıralarında Osmaniye iline bağlı Düziçi ilçesi çevre yolunda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada Ali Düldül ile kardeşi Sinan Düldül, arkadaşları Uğur Yılmaz ve Ahmet Yılmaz yaralandı. Düziçi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Ali Düldül doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Rektör Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek yayımladığı taziye mesajında şunları söyledi:

“Üzüntümüzün tarifi yok. Üniversitemiz öğrencisi Ali Düldül’ün elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Sevgili evladımız Ali Düldül’e Allah‘tan rahmet, sevdiklerine, yakınlarına ve Gümüşhane Üniversitesi ailesine başsağlığı dilerim. Başta ailelerinin bize emaneti olan öğrencilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan hem kendi hayatları hem de başkalarının hayatlarını tehlikeye sokmamak adına trafik kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum.”

KAYNAK: GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ – 26.03.2020

image_print

HABERLER