GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ZEYBEK, İLK KEZ SAYI ZİKREDEREK HEDEFİNİ AÇIKLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ZEYBEK, İLK KEZ SAYI ZİKREDEREK HEDEFİNİ AÇIKLADI

Giriş Tarihi: 22 Mayıs 2017 - 19:27

Son Güncelleme: 22 Mayıs 2017 - 19:27

Gümüşhane Üniversitesi’nin 9. Kuruluş Yıldönümü ve 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Gümüşhane Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

22 Mayıs 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilen törene, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, MHP İl Başkanı Nadim Aydın, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, akademisyenler, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Prof.Dr Halil İbrahim Zeybek; ilk kez Gümüşhane Üniversitesi ile ilgili bir sayısal hedef verdi ve şunları söyledi: “Kısa vadeli hedefimiz ilk 60, uzun vadeli hedefimiz de ilk 50 üniversite arasında yer almaktır.”

*********

Bilindiği gibi, şu anda ülkemizde devlet ve özel olmak üzere toplam 183 üniversite bulunuyor. Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek’in, belirlediği hedefe ulaşmasında kendisine ve Gümüşhane Üniversitesi camiasına başarılar diliyoruz.

 

image_print

HABERLER