Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek’ten Ordu Üniversitesi Rektörü Baş’a Ziyaret - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Zeybek’ten Ordu Üniversitesi Rektörü Baş’a Ziyaret

Giriş Tarihi: 16 Aralık 2023 - 22:29

Son Güncelleme: 16 Aralık 2023 - 22:29

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş’ı makamında ziyaret etti.

Her iki üniversite arasında gerçekleştirilecek ortak proje ve iş birliklerine dair fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş’a rektörlük görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Halil İbrahim Zeybek’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları belirtti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Rektör atamalarına ilişkin 2023/350 sayılı karar gereği Ordu Üniversitesi’ne atanan Rektör Prof. Dr. Sayın Orhan Baş’a hem hayırlı olsun hem de iki üniversite arasında gerçekleştirilecek ortak projeler için ziyaret ettik. Bu tür ziyaretler, üniversiteler arasında güçlü bir bağ oluşturulmasına, bilgi, deneyim ve kaynakların paylaşılmasına katkı sağlamaktadır. Üniversiteler arası iş birlikleri ve ortak projeler, akademik dünyada bilgi paylaşımını artırarak öğrencilere daha geniş bir perspektif sunabilir. Bu vesileyle de misafirperverliklerinden dolayı Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Orhan Baş hocamız ve ekibine teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim.”

image_print

HABERLER